Celebritatea gastronomică a lui Cătălin Scărlătescu este cunoscută în întreaga țară. Acest bucătar renumit, originar din Constanța, și-a descoperit pasiunea pentru arta culinară încă din copilărie. În prezent, la vârsta de 50 de ani, este un antreprenor de succes, cu patru restaurante de lux în București. Deși viața sa nu a fost ușoară, Cătălin a muncit din greu pentru a-și atinge obiectivele și pentru a ajunge să se bucure de succesul pe care îl are astăzi.
CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN EMISIUNE ÎNTRE CHEF CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU ȘI…
Printre cele mai de succes afaceri ale sale se numără restaurantul XChef by Catalin Scarlatescu, aflat în elita localurilor din București. Aici, bucătăria sa de top este apreciată de clienți și de criticii gastronomici deopotrivă. Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu este cunoscut și datorită prezenței sale constante pe micile ecrane. Este unul dintre cei trei jurați ai emisiunii “Chefi la Cuțite”, alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. În plus, a făcut senzație recent în competiția “America Express” din 2023, alături de iubita sa. Preparatele de la XChef by Catalin Scarlatescu sunt unele dintre cele mai rafinate și costisitoare din București.
CITEȘTE ȘI: CINE S-AR FI AȘTEPTAT? SCĂRLĂTESCU A…
Deși prețurile sunt pe măsură, aici poți savura cele mai delicioase preparate de pe continent. O porție de french fries de 150 de grame costă 46 de lei, în timp ce o scoică Fine de Claire No.3 te va costa 12 lei/bucată. Dacă îți dorești să încerci Peruvian Ceviches, va trebui să plătești 74 de lei, în timp ce un Carpaccio cu vită, pâine indiană, roșii cherry, miere și dressing ulei de măsline te va costa 61 de lei. În cazul în care îți dorești să încerci preparatele semnate de Cătălin Scărlătescu, poți opta pentru Tacos, la un preț de 69 de lei, sau pentru un hummus de 230 de grame, la 63 de lei.
CITEȘTE ȘI: TOTUL ÎN SECRET! CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU…